Jordi Puig Roca. Coordinador

Ambientòleg llicenciat l’any 2000. És doctor en Ciències Ambientals especialitat Canvi Climàtic i Canvi Global Ambiental. També, és màster en prevenció de riscos laborals. Ha treballat en el camp de la sostenibilitat i la gestió municipal, així com a l’administració pública (Generalitat de Catalunya, departaments de Medi Ambient i Presidència). És membre del Consell de la Xarxa de Conservació de la Natura (XCN) i Vocal de la Comissió Catalana de Varietats Locals del Departament d’Agricultura.  Ha estat, també, coordinador el grup de custòdia agrària de la XCT i vocal de la Comissió Catalana de Varietats Locals del Departament d’Agricultura. 

Ha publicat diversos articles científics, algun d’ells en revistes d’impacte internacional. Ha col·laborat en diverses publicacions, revistes i és autor o coautor de diversos llibres en el camp del patrimoni natural i cultural.

.

Anton Montsant. Tècnic

Llicenciat en Ciències del Mar (1998) i Doctor en Biologia Molecular (2007). També és Màster en Recursos Sostenibles. Ha fet recerca de laboratori a diversos països i publicat articles en revistes acadèmiques internacionals. Des de fa anys treballa amb diverses entitats en tasques de consultoria mediambiental i educació en ciències naturals.

.

.

Oriol Baena. Tècnic

Ambientòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona (2016) i estudiant d’ecologia aplicada a la Wageningen University and Research (Països Baixos). Introduït a l’agroecologia des de l’activisme universitari, desenvolupa a l’Espigall tasques de tècnic de Sistemes d’Informació Geogràfica. Estudiós de la fauna i flora catalana, és també el tècnic de biodiversitat de l’Espigall.

.

.

.

Laura Rueda. Tècnica

Enginyera Agroambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya (2016) i Màster d’Agricultura Ecològica (2017). Ha treballat en certificació i producció agrària ecològica i col·labora amb diverses ONGs de l’àmbit de la cooperació internacional per al desenvolupament.

A l’Espigall, desenvolupa tasques de tècnic al Servei de Gestió de l’Empresa Agrària i participa en la resta de projectes i estudis estratègics.