Nosaltres

L’Espigall és una empresa creada l’any 2013, però nascuda d’una iniciativa de producció agrícola amb varietats locals que es remunta a l’any 2002. En aquests més de 10 anys d’existència, la vocació de l’activitat ha estat l’alimentació sana i saludable de consumidors de proximitat. Fruit d’aquesta experiència, ara l’Espigall promou la planificació agrària i l’execució de projectes per tal de millorar els rendiment productius de les finques.

COORDINADOR

Jordi Puig Roca

JORDIWEB

Ambientòleg llicenciat l’any 2000. És doctor en Ciències Ambientals especialitat Canvi Climàtic i Canvi Global Ambiental. També, és màster en prevenció de riscos laborals. Ha treballat en el camp de la sostenibilitat i la gestió municipal, així com a l’administració pública (Generalitat de Catalunya, departaments de Medi Ambient i Presidència).

És membre del Consell de la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya i Vocal de la Comissió Catalana de Varietats Locals del Departament d’Agricultura.  Ha estat, també, coordinador el grup de custòdia agrària de la Xarxa de Custòdia del Territori.

Ha publicat diversos articles científics, algun d’ells en revistes d’impacte internacional. Ha col·laborat en diverses publicacions, revistes i és autor o coautor de diversos llibres en el camp del patrimoni natural i cultural.

 

 

Anton Montsant

Llicenciat en Ciències del Mar (1998) i Doctor en Biologia Molecular (2007). També és Màster en Recursos Sostenibles. Ha fet recerca de laboratori a diversos països i publicat articles en revistes acadèmiques internacionals. Des de fa anys treballa amb diverses entitats en tasques de consultoria mediambiental i educació en ciències naturals.

 

 

 

 

Oriol Baena

Ambientòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona (2016) i estudiant d’ecologia aplicada a la Wageningen University and Research (Països Baixos). Introduït a l’agroecologia des de l’activisme universitari, desenvolupa a l’Espigall tasques de tècnic de Sistemes d’Informació Geogràfica. Estudiós de la fauna i flora catalana, és també el tècnic de biodiversitat de l’Espigall.