Assessorament

L’Espigall assessora diverses institucions en el camp agrari i participa en la definició de polítiques a escala nacional. En aquest sentit, ha estat coordinador de les entitats de custòdia agrària de la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya. També, ha participat en les meses de seguiment del Pla de Desenvolupament Rural de Catalunya promogut pel Departament d’Agricultura i Ramadera de la Generalitat de Catalunya per al període 2015-2020 o assessora la comissió de varietats locals de Catalunya també dins del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Oferim projectes complerts estratègics per a ens com institucions o museus, informes simples i visites de seguiment. Alguns dels projectes més recents són l’Arrela’t de la Garriga (Vallès Oriental) o el Projecte de desenvolupament rural de Rasquera (Ribera d’Ebre).

 

L’Espigall també participa en la reflexió estratègica d’alguns organismes privats com ara el mateix museu de Vida Rural. Entre d’altres, també, ha participat en l’assessorament de documents vinculats com ara el Mengem Futur del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya o el Canvi climàtic als Pirineus: Impactes, vulnerabilitats i adaptació.